BEHANDELINGEN

Al de behandelingen worden persoonlijk, en met oog op perfectie aangepakt.

Voor meer info over de behandelingen, druk op de naam of op de knop 'MEER'.


Gelaatsverzorging

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid.

Samen met het gebruik van de juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft.

Voetverzorging

Bij een pedicure behandeling pak ik uiteenlopende voetproblemen en kleine klachten weg om grotere klachten te voorkomen. Tijdens de behandeling worden de nagels verzorgt, eeltverwijdert en eventuele likdoorns.

Nagels

Bij elke handverzorging behandeling wordt er een volledige nagelverzorging uitgevoerd.

Ontharing / waxen

Ben je het scheren en de stoppels beu? Dan is waxen een super behandeling voor jou! De haren blijven gedurende 3 tot 4 weken weg. Hoe vaker je een waxbeurt doet, hoe langer je haren weg blijven. Het ontharen kan zowel op mannen als vrouwen uitgevoerd worden.

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Volume Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende open blik te krijgen